Jack Russell Terrier

~Fotograf och redigering: Jag
Min vän Julias hund~
 
Dessa bilder är två stycken ur den allra första serien med djur som jag fått på kort. Annars har jag endast tagit några bilder på fåglar, när jag var typ 20 meter bort... fast dem tog jag efter dessa kort.
Tror jag ska börja skriva lite fototips imorgon :)
 
 

Regn över tak-kanten

~Fotograf och redigering: Jag~
 
Någon som skulle vilja se lite bilder på en av mina vänners hund? Kommentera :) Och förresten, jag tror jag ska börja med fototips, några verkade vilja ha det...

Dead flowers

~Fotograf och redigering: Jag~
 
Fick en ros när jag slutade sexan, sedan dog den (:c) så jag tog dessa bilder, hehehe xD

From the woods

~Fotograf och redigering: Jag~
 
I stood there still. Looking. Searching. When everything that meant something to me drove away. Lonely I stood there in the woods. Still looking. Still searching. I saw no one, and no one saw me. Lonely was the feeling I felt. Lonely was the feeling I didn't want to feel. Happiness was what I wanted to feel. Everything that meant something to me had driven away, but at the same time, I didn't need everything. I could make it on my own. I know I could. I had do make it.

Buttercups in a meadow

~Fotograf och redigering: Jag~

COLLAGE - I Am Who I Am

~Webbkamera bilder på mig~
 
Som det står, jag är som jag är :P Förlåt att jag inte publicerat något sedan i Torsdags, men jag har haft fullt upp med skolan, köpa julklappar och vara med familjen.

Drip Drop

~Fotograf och redigering: Jag~

Angel in my window

 
~Fotograf och redigering: Jag~
 
Dessa bilder är tagna förra året. Har inte satt upp några juldekorationer än i år, men längtar verkligen till julafton.

Beach

~Fotograf och redigering: jag~

You're a vampire

~Ännu en webbcam bild på mig själv som jag tog i Lördags~
 
Hade lite tråkigt alldeles nyss, så slängde ihop denna... ehm... fina (?) bild. Vet att jag egentligen borde ha publicerat något sådant här på Halloween, men jag varken orkade eller tänkte på det då ;)
 

Emotional

~Webbcam-bild på mig~
 
Kände mig väldigt sjuk igår. Sjuk, trött och känslosam. Tog denna bild (tillsammans med många andra) och redigerade den, så här har ni slutresultatet.

Blee och Evve #3

~Fotograf och redigering: Jag
Modeller: Evve och Blee~

The minor fall, the major lift #2

~Fotograf, redigering och modell: Jag~

The minor fall, the major lift #1

~Fotograf, redigering och modell: Jag~
 
En bild från photoshooten med mig själv, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Tyvärr orkar jag inte reSdigera några mer bilder idag... så ni får nöja er med en ;)

With a ring on my finger

 
~Fotograf, modell och redigering: Jag~
 
Hade en liten photosoot med mig själv för typ två veckor sedan. Kletade på eyeliner, satte på mig själv en ring, ställde mig framför en vit vägg och sedan bara tog lite bilder. Mer kommer komma sedan ;)

Träning

~Fotograf, redigering och modell: Jag~
 
Har just varit och tränat/dansat. Inte något som jag var jätte peppad över att göra idag, men gick ändå ;)

Black bitumen & Colored grass

~Fotograf, modell och redigering: Jag~
 
Två bilder från i somras som jag just smälte ihop med varandra ;) Kom ihåg att kommentera mitt förra inlägg om fototipsen.

I'm coming home

~Fotograf, redigering: Jag
Modell: Blee~
 
Tycker denna bild är en av mina bästa. Den är så ren, så lugn och bara snygg helt enkelt :thumbup: Denna bild var faktiskt en så kallad "spontan-bild". Vilket betyder att modellen inte hade en aning om att bilden togs.
Om ni vill så skulle jag kunna starta en liten fototips-grej. Så typ en gång i veckan (eller varannan vecka, en gång i månaden ect.) skriver jag ett inlägg där jag tipsar och lär er om olika grejer inom foto (typ spontan-bilder, porträtt, natur, blixt, ljus och allt ni vill). Men detta kräver att folk faktiskt kommenterar, vilket ni inte gör (tyvärr). Så kommentera om ni vill ha fototips (eller inte) och hur ofta ni vill att jag ska publicera det ;)
 

Notes

~Fotograf, redigering: Jag~
 
Noterna är min lillasysters. Hon spelar tvärflöjt och för typ två veckor sedan kom jag in i hennes rum och tog några bilder på hennes noter. Självklart var hon där inne med mig och sa att jag fick komma in ;)

Foggy

 
~Fotograf och redigering: Jag~
 
Tyvärr vet jag inte vart ifrån jag fått citatet, men jag tyckte öndå det passade till denna bild. Denna bild tog jag faktiskt för mer än ett år sedan, men älskar den fortfarande; precis som bilderna i förra inlägget

Candelight

~Fotograf och redigering: Jag~
 
Dessa bilder är tagna lite mindre än ett år sedan. Blev väldigt nöjd med dem då, är väldigt nöjd med dem nu ;)

BEHIND THE SCENES #1

 
 
~Fotograf, redigering och sår: Jag
"Omedvetna modeller", styling och resterande smink: Blee och Evve~
 
Lite BTS bilder från vår "fina" photoshoot. Förresten; jag har alla bilder från denna photoshoot som min bakgrund (bildspel) på datorn jag fick av skolan, och nästan alla blir omedelbart uppmärksamma och fundersamma över bilderna ;)
Det är ju kul :)

Nikon

~Fotograf, redigering och modell: Jag~
 
Denna bild är från photoshooten jag hade med mig själv i badrummet. Jag gillar den för att min naturliga rodnad verkligen syns, ya know; no concealer or shit like that ;)

Sneak-peak

Okej, jag har aldrig varit bra på att visa sneak-peaks... så ni får ursäkta om ni blir förvirrade eller tycker det är alldeless för mycket info för en liten sneak-peak ;)
Tyvärr så var de bara en som kommenterade om hon ville ha en eller inte - min syrra. Men eftersom hon var så uppspelt över det, så blir publiceras den i alla fall... hoppas det inte gör något för er andra.

Stalking A Killer #2

~Fotograf och redigering: Jag
Modell: Blee~
 
Ingen har kommenterat om en Sneak-Peak på nya bloggdesignen, så jag antar att det inte blir någon :P

Red Lips

~Fotograf, redigering och modell: Jag~
 
Tog dessa alldeles nyss. Ni får se lite fräscha bilder ;) Har faktiskt inte redigerat dem så mycket, bara ändrat ljuset (och gjort ett "collage" - obviously).
 
UPPDATERING OM BLOGGDESIGNEN: Den nya bloggdesignen är helt fantastisk enligt min åsikt. En massa nytt i sidomenyn, inläggs-grejen och headern. Plus att bakgrunden kommer vara min egna, självgjorda bakgrund :) SNart kommer de en liten sneak-peak... om ni vill, det vill säga.
Kommentera om ni vill ha en sneak-peak eller inte.

Blee och Evve #2

 
 
~Fotograf, redigering och sår: Jag
Modeller, styling och resterande smink: Evve och Blee~
 
Av dessa tre är den sista min favorit. Älskar verkligen den bilden. Dock hade Evve kunnat se mer rädd ut ;) Funderar på att byta bloggdesign (håller på att knåpa med en, men än så länge är det bara för skojs skull)... vad tycker ni? Kommentera :thumbup:

RSS 2.0