Kamera utrustning

 
KAMERA
Nikon D3100
Denna kamera är min allra första egna kamera. Jag införskaffade den veckan efter min födelsedag 2012 och älskar den väldigt mycket. Utmärkt nybörjarkamera med lite avancerade inslag. Vill helst byta upp mig till en proffsigare och även införskaffa en kompaktkamera som passar bra att ha i väskan.
 
OBJEKTIV
Nikon 18-55mm VR
Detta var objektivet som följde med kameran när jag köpte den. Den funkar bra till porträtt och självporträtt, dock så använder jag den mest i vardagen då jag vill ha en eller två bilder snabbt utan att behöva fibbla med fokusen.
 
Tamron AF70-300mm LD Macro
Detta objektiv fick jag av min mormor och morfar julen 2012. Älskar den verkligen och använder den mest till naturfoton och liknande. Då det är ett Tele-macro så rekommenderar jag den inte till porträtt.
 
Nikon 35mm
Mitt första fasta objektiv som jag använder mest vid porträttfotografering då bländaren går ned ända till 1.8, vilket ger ett fint skärpedjup. En present från mina morföräldrar på min femtonde födelsedag.
 
TILLBEHÖR
Sunpak B 3000 (extern blixt)
Andersson Pro MC UV (uv filter X2)
Hama Star 61 (stativ)
Solljusskydd (X2)
3 color flash bounce diffuser (gör blixten mjukare/varmare/kallare)
Reflexskärm (fem i en, med en diameter på 110 cm)
Självutlösare
Samt rengöringsprodukter

Anonym

älskar den kameran, jag köpte också en likadan innan, och har hela tiden varit jätte nöjd med den. Och den var också min första kamera.
Fina bilder du tar!

2013-05-18 @ 21:10
Länk: http://angelliickasfotovrld.blogg.se
Katarina Wohlfart

Är du bara 15? Duktig på foto för din ålder måste jag säga! Inte för att det har med åldern att göra men imponerande ändå.

2014-06-09 @ 23:36
Länk: http://katarinawohlfart.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0