Fa X2 X4

 

InstagramHade en liten Photoshoot med Fa i lördags, lite bilder kommer komma sedan ;)

Clouds

 
 

Vattenpöl


Lights

What if I'm dying and this is just my life flashing before my eyes?

Kitty #1

Idag ska jag med Evve in till stan för att träffa Yohio. Jag tycker egentligen inte om honom så mycket (har bara hört en låt av honom) men Evve verkligen älskar honom, så jag följer med för hennes skull ;) Hela grejen börjar vid tre så jag åker om ungefär 1-2 timmar eftersom Evve vill vara där i tid. Kommer ta bilder (dock inte med min systemkamera, utan lånar troligen Evves lilla digitala) som kommer upp om någon dag, kanske imorgon eller övermorgon.

Smile and laugh while you still can

 

Webcam

Här får ni lite mer bilder på mitt hemmagjorda halsband ;) blev jävligt stolt över det så kommer nog tjata lite granna...

Under hela helgen har jag försökt undvika allmänheten så mycket som jag kan. Varför? Hockey! Faktiskt så förstår jag inte fascinationen som hela landet har av denna sport, ibland känns det som om jag är typ den enda som inte bryr mig. Men hur som helst; skola imorgon. Vill verkligen inte. Är inte på humör för något, vill bara ligga i sängen hela dagen och titta på alla de serier jag följer. Det som gör det ännu värre är att jag har idrott imorgon. Jag är verkligen inte bra på idrott och får typ prestationsångest eftersom resten av klassen är där och dömer en...

Homemade necklace

Bestämde mig idag för att göra ett litet halsband. Klippte sönder en skjorta, sydde lite och sedan trädde jag på några pärlor på en fiskelina och hakade fast den i skjortan. Tycker själv resultatet blev väldigt bra :)

Snowy


From the city

 
Kom just hem från stan med Evve och Elvira. Köpte den underbara rosetten för 49:90 kr på Glitter och linnet gick på 99 kr på H&M. Kommer nog ha rosetten mycket i sommar, liksom linnet. Har börjat använda mycket håraccessoarer nyligen, så tyckte den var ett nödvändig inköp ;)

Nikon

Skrev igår min första berättelse på fanfiction.net, om ni är intresserade av att läsa den klicka här

Yesterday

Gårdagens sminkning :) Jag glömde dock bort att använda mascara, men kom på det efter jag tagit bilderna...

Hidden far away #2

 
 
Idag har jag gått igenom hela min garderob och slängt bort allt jag inte har velat ha... egentligen gav jag det till syrran som får välja om hon vill ha det eller inte. Dock så provade jag inte kläderna, för det hade tagit för lång tid, men det tog ändå ungefär en timme.
Ikväll blir det bio med Evve, vi ska gå och se The Host. En film som jag längtat efter (tack vare att boken var så otrolig), men det blev 15-års åldergräns på den så då kunde jag ju inte gå. Men som tur var ändrades åldergränsen till 11 typ dagen innan premiären, så då började jag planera igen :)

Old style... kinda


Stripes


RSS 2.0