You'll ony lose

Känner att mina bilder har börjat bli lite mörka och mer betydelsefulla (i alla fall för mig), men jag gillar det faktiskt.

Sorry

I will eat the prettiest flowers
and drink only rose water
I will snack on dandelions
and count calories
Because they say you are what you eat
and I just want to be beautiful
for once
 
Skolan kom igång ordentligt i veckan, har haft alla lektioner och sånt. Så har därför inte riktigt haft tid för att redigera bilder och skriva inlägg och sånt. Så sorry för det. Min pappa fyller år i helgen och dessutom fyllde en tjej i min klass år i tisdags och ska ha en fest nu imorgon. Har köpt både nya skor och en ny kjol så är rätt så glad ändå. Dock stressad för att ha tid med läxor, familj, vänner och min pojkvän.

Close up

 
Jag borde plugga spanska. Jag borde läsa en bok till svenskan. Jag borde se klart tredje säsongen av The Walking Dead. Jag borde även se klart 6teen. Jag borde läsa ut House of Night serien. Jag borde packa min väska och förbereda mig inför uppstarten av dansen imorgon. Jag borde träna. Jag borde göra så mycket! Men istället sitter jag här och lyssnar på musik...

She lives in the dark

Satt igår efter middagen i flera timmar och redigerade ihop denna bild. Blev/är så otroligt stolt över den så att jag ärligt talat inte bryr mig om vad andra tycker. Jag gillar den och det är allt som betyder något. Självklart blir jag ju smickrad och glad om andra gillar den också, jag försöker bara säga att det inte spelar någon roll om du kommentarar något dåligt för jag gillar den.
Original fotot tog jag förövrigt samtidigt som dessa. Men de andra fick inte någon speciell redigering, utan kände att jag ville göra något fint med just den här.

Double back

 
"to return to the place where you started from, usually faster then getting to where you are now"
 
Here we go again with the white frames. Vet att jag sagt detta förut, men jag har verkligen fallit för sådana här bilder. Hur som helst så är idag en rätt så dålig dag för min del. Mår bara inte så bra. Orkar knappt lämna min säng. Det är lite av ett under att jag orkade ta fram kameran och knäppa dessa foton.

The kids will take their monsters on


 
Är inte riktigt säker på bilden. Men aja, här är den i alla fall. Citatet är en del utan låten "Save me" av den underbara gruppen Automatic Loveletter.
 

Trend

Följer med på trenden, har dock redan gjort en sådan här redigering men gjorde en till. For old times sake.

Skola nu igen

Bilder från min instagram
 
Började skolan idag. Kom dit vid 8, då vi skulle samlas, och redan vid 11 fick vi åka hem. Skönt med bara en kort uppstart. Imorgon blir det klasskamp, då ska man samla ihop poäng genom att göra olika uppgifter (t.ex. att doppa sig eller hålla ett tal på stan) och den klass som har vunnit blir sagda på skolavslutningen, då man även får poäng för andra saker under läsåret.
 
Sprang runt i nästan hela stan efter att jag hade slutat och försökte leta efter en butik som sålde Starbucks, hittade tyvärr inget :c

Nya tag

Mobilbild från Juni 2012
 
I don't know. Har börjat falla för bilder med ramar. Inte färgade dock, antingen svarta eller vita.
Tycker det ger en lite panorama effekt med smal bild och 
 
Skola imorgon igen. Vill verkligen inte tillbaka. Vill bara åka tillbaka i tiden och få uppleva sommaren en gång till. Har haft det rätt så bra faktiskt. Jag har bland annat varit på min första konsert/spelning och jag får nu även skjuta med olika pilbågar.

Walk like an egyptian

En enda bild. Ingen serie. Mars 2013. 

They say you are what you eat

They say you are what you eat.
So maybe I'll eat some flowers;
maybe I'll eat a book as well.
Maybe then I'll finally be lovely,
and I'll finally say pretty words
that never seem to
come out right;
maybe then,
you will love me.
                   
                                           ~ (DS)

Dreams, man

Hennes förtvivlande gallskrik ekar genom den tomma skogen. Mannen som släpar henne mot den kladdiga leran mumlar argt att hon ska vara tyst. Hennes huvud dunkar in i den stora trädstammen och han släpper henne. Framför henne står han nu i regnet. Regnet som smattrar ned hårt och studsar i leran. Sorgsna syftningar och hesa kvidanden stiger ur hennes strupe. Tillslut får han nog och hans hårda slag lämnar ett rött märke på kinden av den unga flickan. Hon tigger och ber om nåd; att han ska ge upp och låta henne vara. Han skrattar bort hennes försök och hugger med sin kniv. Efter ett tag slutar flickan streta emot och hon faller livlös till marken.
Mitt huvud dunkar hårt av huvudvärk, skräck och förvirring. Mannen märker mig inte där jag står bakom buskarna en bit bort från gärningsplatsen, men jag har sett allt. Allt huggande, allt gråtande. Blod pumpar fortfarande ut ur den livlösa kroppen, det är segare nu i alla fall. 
Syrran sa att jag lade ut mycket bilder på vatten, så varsågod. Här har ni ännu en :P Har typ fått tillbaka inspirationen just nu, men problemet är att jag inte vill lägga ut självporträtt flera inlägg i rad, eller ens i närheten av varandra. Jag gillar att variera bilderna jag publicerar, men det går inte särskilt bra då jag i vissa perioder bara fotar natur, i andra bara porträtt och i en tredje bara mig själv. 

Days have passed

Så idag så gick jag utanför huset för första gången på evigheter. Eller ja... några dagar, kan dock inte minnas hur många. Idag var även första gången jag sminkade och klädde mig normalt på ännu längre. Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte vill lämna sängen/paradiset, kan vara lite ångest inför skolan. Jag fattar inte att det är 9 dagar kvar. Får bara hoppas på att denna termin blir bra och inte otroligt stressig (får två helt nya ämnen det här läsåret).

Drowning

 

Film stripes

Två bilder på Fa från i Onsdags då vi hade en liten fotosession på en äng nära mitt hus.
För att se en kort video från denna dag/fotosession klicka här

Nattliga tankar

 
Sömn är riktigt konstigt om man tänker efter... jag undrar hur länge man kan leva utan att sova... varför drömmer man? Är det bara för mig som drömmar är värsta "wonderland":et? Alice. Det var en bra film... både den traditionella versionen och den nygjorda mardrömsliknande av Tim Burton. Jag älskar alla färger och former i Underlandet... jag gillar roliga färger och knasiga former rent allmänt. Pingviner! De har roliga former. Ser alltid ut som att de ska på någon formell tillställning. Har pingviner päls? Eller är deras hud typ... hud. Som våran? Nog för att vi har hår överallt på huden, men ändå. Varför är håret på huudet så mycket längre än allt annat? Jag undrar vad som händer om man/jag rakar av allt hår och låter det växa tillbaka i sin egen takt. Kommer det vara samma färg, textur och bena? Bena... ben! De är konstiga. Raka och håller uppe hela våran kroppsvikt, men de kan ändå böjas och vara riktigt svaga (knäsvag xD), Apropå raka saker som kan böjas; handtag! Vem kom på dörrhandtag? Och varför har vi riktiga handtag medan t.ex USA har knoppar? "Knoppar" låter nästan som "knappar". Jag älskar knappar tbh. Vet inte ens varför... de är coola, funkar till allt. Till och med ögon om man vill vara läskig. Någon annat som är läskigt; kidnappningar. Är det som i filmer; de vill ha en massa pengar? I really dunno... heh, Dumbo. Han är rolig; med sina stora öron som han flyger med (he's all like: "I BELIEVE I CAN FLY!!!!11). Tbh så minns jag inte så mycket från den filmen... don't kill me! Jag måste se om den... och rätt så många andra Disney filmer faktiskt. Evve kanske vill någon dag? Vi ser nästan alltid Disney tillsammans.

Spa + skor

Var på spa idag, fick en 1 timmes lång ansiktsbehandling. Det var riktigt skönt och även något jag var i behov utav. Var där med mamma, syrran och faster. Och efteråt gick vi alla och tog en fika, fick dock syn på en hel hylla med Jeffrey Campbells i butiken bredvid, så jag rusade direkt dit. Jag visste direkt att jag inte har råd, men kollade ändå runt och tillslut hittade jag dessa underbara kreationer. Det är creepers (I love my them!) av Villain och var på 70% rea! Känner att jag gör mycket bra fynd nu för tiden, hehe.
När jag kollade runt i affären hittade jag hela två hyllor med bara JC skor och nästan en hel avdelning med bara Dr Martens. Fick sedan reda på att min faster hade haft ett par docs och min morsa hade haft ett par faux docs, men båda hade slängt. Vill så gärna ha! xx
Känner att jag gör lite mycket mode-inlägg nu för tiden... måste sluta med det. Fokuset ska ligga på mina fotografier, inte mina kläder etc.

RSS 2.0