Fuck you


Bakom Galler

 

Just like it was

 
Denna bild är från Juli 2011. Jag och min familj (inklusive min faster) åkte ned till mormor och morfars stuga. Det här fotot tog jag när jag var och promenerade en dag. Dock är det bara en ful mobilbild, men det är allt jag bjuder på idag.
Jag funderar på att ta en liten bloggpaus under februari. Dels för att skolan verkligen väller läxor och prov över mig, och dels för att jag inte har några nya bilder.

VIDEO | Burned out match

Jag typ tjatar asmycket om den här videon, och förlåt för det. Men jag är faktiskt stolt över den och vill att många ska se den.

Hatt

 
Har nu skapat ett Youtube konto där jag kommer lägga upp mina videos. Det är mycket lättare att ladda upp där än på Vimeo (som jag förrut har använt). Så prenumerera gärna på mig där, ni kommer till min kanal genom att trycka här :) Jag har lagt upp en video (som jag filmade igår), men den kommer även att dyka upp här inom en svar framtid.

Ny skjorta

 
 
299 kronor på Gina Tricot, troligen från deras vårkollektion

Droppar ned

Från April 2012, tangna med min pappas kamera.
 
För er som bryr sig om min bloggs utseende. Jag har påbörjat en ny bloggdesign som jag är väldigt stolt över. Den är stilren (precis som den här nuvarande) men ändå väldigt snygg. Funderar på att byta till den nu i Mars då jag (vi) firar sexmånadersjubileum med denna blogg...
 
KOMMENTERA GÄRNA OCH SÄG VAD NI TYCKER :)

"Min blomma", sa han argt


Meadow

Äng full med blommor

Regnet på rutan, rinner sakta ned mot undergången

Ljust, mörkt, ljust, mörkt
 
Köpte nya hörlurar idag, igen, Jag var inte nöjd med dem andra. Dessa jag har nu är ett par lila XQ Beats. Bekväma, snygga och jag fick dem till ett bra pris. Ingen bild kommer komma på dem. Orkar helt enkelt inte med det just nu.

Black & White

Low-key med inslag av high-key

Nya hörlurar

Köpta på Clas Ohlson

Rött hus med vita knutar

Fågelholk

Arkiv 2011

Green

Broken Doll

Inside looking out

Photowalk Winter #3

Varmt där uppe, kallt där nere

Skönt med en vila på stranden

Tattoo

Arkiv 2012

Världens dåligaste redigering
 
Eftersom jag har det väldigt dåligt med nya bilder för tillfället, så kommer jag publicera lite gamla som jag hittade i arkivet, Förstår inte varför jag inte går igenom det oftare, vissa av dessa bilder är faktiskt jätte fina men som jag inte tagit mig tid att publicera.

Sand

Värme

Photowalk Winter #2

And so the sun sets down and the twilight begins

Simplicity with snow

Taken with just a click

Photowalk Winter #1

 
Was it cold that day? Yes... it was cold.

New Years Eve

Snow. Cold snow.
 
Tyvärr så blev det inga fyrverkeri-bilder i år.Först så ville inte kameran ställa in sig så som jag ville (rätt inställningar och höjd/vinkel på stativet), sedan tog batteriet slut! Så detta var de enda bilderna som jag behöll. Men nästa år kanske ni får kliché bilder på fyrverkerierna.

Retro Car

Buried in snow
 
Var ute på en liten fotorunda idag eftersom pappa kickade ut mig ur huset. Detta var ett av korten som jag tog, resten kommer visas någon gång under detta år... Själv tycker jag om bilden väldigt mycket, men det kan vara för att jag verkligen älskar retro/vintage).

Kamera utrustning (uppdatering 2)

Flash Bounce Diffuser in 3 colors
 

Pappa och mamma hade köpt mig en trådlös självutlösare i julklapp (samt andra grejer), men tyvärr så funkade den inte på min kameramodell (den funkar till D3000 och D3200 men inte till D3100). Så idag åkte pappa in och bytte den mot dessa :) Vet tyvärr inte vad de heter på svenska, men en sak vet jag: de funkar bra.

Fototips #2

 
♥ Nästan samma sak som gäller porträtt-fotografering gäller även vid fotografering av djur. Inramning och komposition måste man alltid tänka på.
 
♥ För att göra djuret mer intresserat kan man leka med en tuggleksak (eller något som intresserar djuret i fråga, jag vet inte riktigt) på sidan om kameran. Detta är även ett bra sätt att få djuret att göra och vinkla sig som man vill.
 
♥ Det hjälper mycket om man är två stycken. En kan distrahera djuret och den andra tar kortet.
 
♥ För att få en "varmare" och mer kärleksfull känsla så funkar det alltid att gosa med djuret och att man själv är med i bilden.
 
♥ Du kanske har sett många hundbilder där hunden är väldigt hårig (har tjock päls, typ) och springer fram mot kameran på en sommardag med alldeles för grönt gräs? Kliché! Gör något roligt istället, gör något unikt som man inte sett i alla dem tusentals djurbilder som redan finns. Du kan t.ex ta en bild från sidan på hunden då den ger tass eller något.
 
♥ Seriefotografering! Att ta serietagning av bilder är ett måste när man fotar djur. Djur är så väldigt oförutsägbara så du kan inte planera varenda sekund och rörelse. Serietagning kan ge otroligt fina effekter då det blåser ute (t.ex.).
 
♥ I mina fototips för porträttfotografering så skrev jag att det kan ge en snygg effekt om man medvetet tar ganska rejält ofokuserade bilder. Så är det inte med dessa! Bilder på djur är nästan aldrig fina när dem är ofokuserade, se till att fokusera på djuret och använd helst inställningen "sport" om ditt djur rör på sig extra mycket.
 
 

Tomtenisse

Såhär såg min lillebror ut på julafton :)

RSS 2.0