Shopping

Igår var jag på stan med Fa. Köpte tio par ringar (dock var det en enda "produkt" so to speak), ett par örhängen och en klocka som egentligen är ett halsband. Och allt för 50 kronor (använde presentkort på halsbandet, som egentligen kostade 129 spänn). Riktigt glad över mina små fynd :)

I don't even know anymore

Satt ute på våran gräsmatta i någon halvtimme igår. Fick bland annat den här bilden. Den här var riktigt jobbig att ta för min mage, var tvungen att sitta i en halv sit-up i flera minuter innan jag fick en bra version och vinkel. Men jag gillar slutresulatet, så jag är nöjd.

Gräs

Fötterna borrar sig ned i gräset
Fortfarande vått av daggen
Kjolen härmar håret hennes
viftar okontrollerbart i vinden
Glädje
Kärlek
Sommar
Sol
Inget annat spelar någon roll
Det känns så skönt att slippa skor, slippa oroa sig om att förstöra dem. Ja, grus kan göra ont om man går på det, men jag bryr mig faktiskt inte. Känns bara så skönt att få skita i det. Bara jag?

Kort berättande

Bilar ner till Umeå med en Coca Cola Light som delas med solen
Lång bussresa hem från Umeå, med underbara ängar och vyer
Har äntligen hittat en stil som jag trivs i och gillar, och som jag även tycker ser riktigt bra ut
 

Bror

Igår var jag till en lekpark med några ur min familj. Bland annat min underbara lillebror. Knäppte denna bild då han var riktigt glad över att ha fått åka ruschkana för första gången i sitt liv. VIlle göra en naturlig och mjuk redigering, och jag blev stolt över resultatet.

Quotation

"Lets be happy", he says and wipes her tears away, "Okay?"
"Just happy... together?" she questions as innocent as herself.
"Equal happiness", he tells her with a smile as she nods in agreement.

Umeå igen

Jag är i Umeå igen. Kom hit i Söndags efter en tre timmars lång bilresa. Imorgon (onsdag) så blir det en tre timmar resa hem igen. Har dock inte tagit några foton här eftersom det har regnat, kanske tar några senare idag eller innan jag åker imorgon.

Festival

Gå på min instagram (@hungernightme) för att se videon
Under torsdagen och fredagen så har jag varit inne i stan under hela dagarna. Det har nämligen varit premiär året för Luleås nya Hamnfestival. Det är precis som Luleåkalaset, bara att det bytt namn och datum. Marknad, tivoli, modeshower, konserter.
Förutom ett halsband för 50 spänn (och maat) så köpte jag inget på marknaden. Dock så drog jag snabbt till en utav mina favoritaffärer och köpte en tröja och en kjol.

Vintage black and white

Jag hade absolut ingenting att göra efter middagen, så bestämde mig för att redigera lite gamla bilder. Den här bilden är egentligen inte så gammal, men jag älskade dess potential och voíla. Kanske gör något liknande någon annan gång, fast utan att konvertera bilden till svartvitt.
 

Fjorton

Japp, nu är jag officiellt fjorton år. Känns rätt så bra ändå. Tyvärr så jobbar så många av min släkt/familj så tror bara att min farfar och hans fru kommer dyka upp och fira mig.
Angående teckningen så bara ritade jag snabbt ihop den för cirkus en halvtimme sedan.

Blommor...

Tänk att aldrig kunna tala
Tänk att aldrig kunna sjunga
Tänk att aldrig kunna uttala sin sorg, längtan och kärlek
Tänk att vara fastsvetsade med jorden som föder en
Tänk att aldrig vara ensam
Tänk att få sitta i en fin glasvas och observera allt och alla omkring en
Tänk att kunna vara en blomma

Gigantisk copyright på dikten då det är min egen

Dancing the whole way home

 
 
Bilder från samma dag som denna och denna

Efter att ha tagit ett flertal med seriösa bilder, dumpade jag av mig skorna och började snurra omkring. Tyvärr blev bara en bild riktigt bra fokus mässigt, men gillar de andra två ändå. Det är något speciellt med ljuset som får mig att älska den mittersta bilden riktigt mycket...

Splash

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte skrivit något sedan i torsdags, men har inte riktigt haft lust för att skriva något eller sitta och redigera bilder. Vilket är konstigt då jag brukar tycka det är en av de roligaste grejerna med att vara fotograf (om än bara en amatörfotograf).
Torsdagen spenderade jag hemma hos Pinja med några andra vänner. Summan av chips, vattenballonger, tacos och fejkade mustascher blir en riktigt kul kväll. Denna bild var från efter ett vattenkrig då vi fyllde en hink med vatten och kastade det på Pinja och Ebba, de små färgklickarna som ni ser i bilden är kvarlevorna från vattenballonger som vi hittade runtomkring på gräsmattan.

RSS 2.0