Tidsintällda nattblommor

En mörk bild, som jag ljusat upp, från då jag var ute och fotade supermånen.

Jag har väldigt fullt upp denna vecka, och därför blev detta ett tidsinställt inlägg. Troligen ligger jag just nu i sängen och sover. Ska till fina Pinja på en lite fest vid halv fyra, och kameran ska såklart med.Jag vet inte riktigt vad som är planerat, men jag vet att det i alla fall blir ett vattenkrig som jag inte kommer ta del av.
Igår var jag och testade den underbara sporten bågskytte. Herregud vad kul det är! Och faktiskt inte särskilt komplicerat när man väl vet allt man måste tänka på. Och ett stort plus är att min hållning blir suverän när jag skjuter, och det är verkligen något jag behöver.

Supermåne

Under denna natt så har det varit vad som kallas för "supermåne". Detta fenomen betyder att månen är det närmaste den varit jorden på... ja, rätt så länge i alla fall. Jag gick i alla fall ut på tomten och försökte se om man kunde hitta en bra vinkel. Efter typ 20 minuters väntan så dök den äntligen upp mellan träden. Dock så var min kamera ur fokus utan att jag märkte det, så den här bilden var den enda bra som jag tog.

Midsommar

Detta blir ett lite (väldigt) för sent inlägg där jag berättar om mitt alldagliga firande av midsommaren.

Denna midsommar firades av min familj precis som den brukar firas. Gäster, SingStar, midsommarsånger och massvis med god mat och snacks. Vi grillade massa otroligt kött, och även fast det inte ens var i närheten av varmt utomhus så envisades alla med att äta ute på altanen. Dock så flyttade vi snabbt in ena bordet igen och fortsatte kvällen inomhus. Efter lite pajätande beslöt sig några för att starta upp vårat SingStar (om ni inte vet vad det är så är det ungefär som karaoke). Många låtar blev vrålade, medan andra lugnt sjungna. Och jag kan lugnt säga att efter dagens slut sov jag väldigt gott under hela natten.

Old & New

Tidigare idag gick jag ut på en äng, inte alltför långt ifrån mitt hus, och tog lite kort med blommorna jag plockade i måndags. Dessa blommor hade jag lagt ute på våran veranda i två dagar, så de var torkade och fina. Sedan efter att jag tagit en massa olika foton, bestämde jag mig för att plocka en lite mindre bukett med nya och fräscha blommor. Slänge de två knytena med blomster ovanpå varandra, och voíla.
Vet inte varför, men denna bild blev just en av mina personliga favoriter...

Flowers for upcoming project...

Instagram bild, följ mig gärna där (@hungernightme)

Imorse var det soligt och fint, så jag bestämde mig för att gå ut och plocka en stor bukett till en framtida fotosession. Dock så åkte min mamma och jobbade, min syster till en kompis och min pappa på affären. Så jag blev lämnad ensam för att ta hand om huset, detta ledde till att jag var tvungen att vänta tills någon kom hem (det vill säga min farsa). Så vid tre ungefär, gick jag ut med kameran i högsta hugg ifall det skulle bli något bra bild tillfälle. Tyvärr så hade det börjat regna lite, så jag sprang fort till den närmaste ängen och plockade massa blommor. Det slutade med att det spöregnade och jag sprang hem med en bukett i ena handen, och en jacka som jag försökte skydda kameran med i andra.
Men vad gör man inte för att fullborda sin vision?

Whatever...

 
 
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg så här på kvällskvisten, eller grenen, eller stammen om man nu så vill säga det. Hur som helst så ville jag bara lämna dessa tre bilder av den än så länge icke blommande häcken som ramar in min gård. Jag vet att det inte är några märkvärdiga bilder, men har tappat inspirationen på senaste tiden. Kanske dags att ta ett återbesök på finaste sidan weheartit?

Design och sjukgymnast

 
 
Som ni ser så har jag nu en ny bloggdesign. Vill fokusera mer på mina bilder och texterna under dem.

Igår sov jag över hos Izzy och sedan när jag skulle åka hem följde hon med för att sova över hos mig. Men skulle egentligen inte hem, utan till sjukgymnasten på grund av min rygg. Detta var bara ett återbesök och jag kommer troligen inte åka dit igen inom en nära framtid, vilket är riktigt skönt då jag tycker det är relativt obekvämt att vara där.

Är med och tävlar...

För att få en bättre syn på bilden klicka här
 

4 small gifts

 
 
Så igår hade jag en liten fest för att fira min fjortonde födelsedag nästa månad. Fick två halsband (varav ett var otroligt hipster - mustaschen) och ett par nagellack i underbart somriga färger. Förutom detta fick jag även 100 kronor att handla för på H&M (presentkort med andra ord). Hade en riktigt bra dag, och jag fick även en Hunger Games tårta som ni kan se här under.
 

OOTD - S&C

 
 
Denna tröja är en utav dem som jag köpte när jag var nere i Umeå, skorna är såklart mina underbara creepers som jag köpte i tisdags.

Creepers and high heels

Bättre bilder på skorna kommer

Idag efter skolan gick jag med resten av min familj och köpte skor till skolavslutningen. De högklackade är till då och creeperna köpte jag bara för att jag absolut älskar sådana skor. Direkt när jag såg dem i butiken (i min storlek dessutom) pep jag till av glädje och ryckte åt mig ett par. Nu är jag äntligen stolt ägare till dessa, ett plus var att priset var nedsatt så jag behövde bara betala 199 kronor. Åh herregud, detta inlägg blir värsta mode-blogg-inlägget som troligen ingen kommer bry sig om... hursomhelst så är jag ändå väldigt glad.

Nedräkning...

Fem dagar kvar tills sommarlovet äntligen börjar. Endast tre skoldagar kvar. Även tre dagar kvar tills Izzy fyller femton. Cirka sju dagar kvar tills jag byter bloggdesign, då jag vill fokusera mer på mina inlägg och bilder vilket jag inte tycker blev uppfyllt i denna design. Lite mer än en månad kvar till min fjortonde födelsedag. Lite mindre än åttio dagar till jag börjar åttan.
Längtar verkligen till sommarlovet. Tre månader som jag kan göra vad fan jag vill med. Ska faktiskt skriva en liten bucketlist som förhoppningsvis kommer bli struken på alla punkter fram till slutet på augusti. Förövrigt så fick jag en ny telefon igår då min Samsung Galaxy S1 kraschade totalt. Nu är jag en stolt ägare till en fint vinröd Samsung Galaxy S3 mini.

RSS 2.0