Taking advantage of the light

  
Gick igenom mitt arkiv lite grann och hittade några bilder som jag tog för bara några veckor sedan. Jag stod vid mitt fönster omkring middagstid och använde det naturliga ljuset som den enda ljuskällan. Tycker själv bilderna blev lyckade :)

Ett annorlunda påskägg

Igår var vårans familjs årliga påskfirande hemma hos farmor. Vårat firande innefattar att vi grillar korv och hamburgare utomhus till lunch. Sedan är vi sociala, åker skoter om vädret tillåter det, kanske solar, äter lite påskgodis och bara pratar. Sedan avslutar vi dagen med en stor påskmiddag.
Jag och min lillasyster får alltid påskägg av farmor, den brukar vara överfull av godis så det brukar räcka i flera veckor. Men i år fick vi lite godis och lite skönhetsprodukter. Jag fick ett balsam, en tvål och en hudkräm (plus den lilla parfym-prov-grejen), har inte hunnit använda något än men har fått berättat att balsamet ska fungera otroligt :)

QUOTATION | Homesick

Sometimes I just want to disappear. Not die, but disappear. I want to drift away to my own world. Not having to worry about anything or anyone. This is the place that I love and is homesick for. But it doesn't even exist, and it breaks my heart.

Izzy :)

    
Igår sov Izzy över hos mig (från fredagen till lördagen) och vi bestämde för att ta lite kort. Jag tog inte bara kort på henne utan hon tog några bilder på mig också. De kommer väl komma upp inom en snar framtid. Kanske imorgon? Vi får se ;)
Personligen så gillar jag den första bilden (av miniatyrerna) bäst. Vad tycker du?

Window

 
  
Var i Kåbdalis och åkte slalom igår. Dock hade jag inte med mig kameran eftersom det hade varit alldeles för jobbigt. Sedan när jag kom hem till Luleå hade jag ungefär en timme på mig att göra mig klar och sedan var det iväg till skolan igen. Skulle på en fest/middag. Hade faktiskt förvånansvärt roligt, spelade hög musik, dansade, skrattade. Vill gärna göra om det igen, men vet att det tyvärr inte kommer hända... Jaja, man får njuta av det lilla man får ;)

Golden

Lekte lite med lagerlägen i GIMP. Detta var resultatet :) Om ni är intresserade så använde jag bilderna här nedanför för att få fram resultatet som ni ser här ovan.
  

Solfjäder


DETALJER | Solfjäder

Fick en solfjäder idag (tack mormor och morfar) och bestämde mig för att ta lite kort. Detta är bara en sneak-peak på vad som kommer komma om några dagar ;)


Titta vad som trillat in :)

 
Oj, kolla här. En ny design ;) Blev faktiskt väldigt nöjd med en. Vad tycker ni?

Frågestund

 
Eftersom jag har idé-torka så har jag valt att påbörja en frågestund :) Under en vecka (troligen någon dag mer) så kan ni ställa frågor på detta inlägg och så svarar jag på dem sedan.

Here we go


Grass out of focus


Intervjuad

 
Igår blev jag intervjuad av Madeliene. För att kolla in hela intervjun på hennes blogg, klicka HÄR :)

Hairflip


You need to know darkness to know light


[LÄNKBYTE]

 
Matilda är en riktigt cool tjej med härlig stil och fina självporträtt. Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg :)

RSS 2.0