Freak

Är förövrigt besatt av Freak - Urban Cone
 
Imorgon är det första advent, vilket betyder skyltsöndag på stan och julpyntning i huset. Är riktigt pepp över julen i år för någon anledning. Don't get me wrong, jag älskar alltid julen; i år har jag bara varit ännu mer uppspelt över det.

Skyline och dubbelåttor

Hade lite tråkigt nu efter middagen, så beslöt mig för att göra en sådan här silhuett-bild-grejsimojs. Det blev inte riktigt bra men övning ger färdighet.
 
Blev hursomhelst sjuk igår igen (ännu en dum 24-timmars-grej) men som tur var så blev jag bara riktigt förkyld denna gång, var dock tillbaka på skolan idag igen. Slapp idrotten som tur var - hatar ändå klättring - så jag lärde mig istället att knyta en dubbelåtta och occasionally vara andresäkrare då det behövdes.
 
Kan i alla fall glädjas åt det faktum att jag faktiskt tog lite bilder igår, blev inte många men ett par.

BILDPROJEKT - Pain

Påbörjade för någon vecka sedan ett bildprojekt där vi skulle skriva om en konstnär (målare, fotograf, skultpör etc; spelade ingen roll) och sedan skapa ett konstverk inspirerat av dem. Jag blev inspirerad av denna bild, som då är tagen av den duktiga fotografen Rosie Hardy.

Frånvaro

Ledsen att jag varit borta så länge. Har helt enkelt haft så fullt upp att jag inte tänkt på att skriva eller fota något. (Instagram bild btw.) Har förövrigt pratat med studievägledaren som blev väldigt glad då jag berättade min plan inom foto, tydligen hade hon studerat det själv i sina yngre dagar.
Men nu imorgon så ska jag äntligen få se Catching Fire! Verkligen taggad då några av mina kompisar redan sett den och säger att den är bra. Extra speciellt blir det också då jag går med min käre pojkvän <3
Hursomhelst så ska jag börja fota mer snart. Snön har ju lagt sig sedan länge och det är faktiskt inte så halt längre, så snart kanske jag går ut någon varmare dag med kameran i handen och redo att fotografera.

39 dagar och konstiga bilder

Mitt hår såg typ grönt ut på grund av lamporna vid min spegel... skönt att jag ändå kind of fixade det
 
Stannade kvar efter skolan idag och köpte lite julklappar, alla i min familj är täckta förutom min lillebror. Köper troligen en present till honom nästa vecka, eller faktiskt om ett tag som iallafall är lite närmare julafton. Alla tycker jag är tidigt ute med klappar, men det är bara 39 dagar kvar så det är inte så tidigt.

Iskaffe drickning och smått stress över morgondagen

Att spendera dagen med att se Breaking Bad och dricka iskaffe ur en Size Matters mugg från Lagerhouse är riktigt skönt. Måste dock bli klar med en NO-rapport om sex och samlevnad; redovisning och inlämning imorgon.

Dåliga dagar och bra dagar

Arkivbild från i Augusti, brist på nytagna kort
 
Hade verkligen inte en bra dag i Torsdags, men dock så har både Fredag och Lördag varit väldigt snälla mot mig. Bland annat så gick min telefon sönder och förlorade därför alla mina appar, några kontakter, nästan alla mina bilder och även lite musik; dock så har jag spenderat sjukt mycket tid med min pojkvän. Hela dagen idag spenderade vi med att spela videospel och kolla på YouTube videor <3

Snö-inspiration

Jag försöker verkligen ta nya bilder oftare. Dock så får jag inte inspiration lika ofta som jag skulle vilja, och har dessutom inte så mycket tid till att faktiskt hitta ett ställe och sätta upp utrustningen där.
Snön har dock kommit nu - den allra första snön för i år föll redan i Oktober, men tinade bort efter endast en dag - och kommer troligen stanna kvar. Har några få idéer till foton involverande snö, så förhoppningsvis kommer jag fota lite mer under vinterhalvåret.

Peppande ord från Oktober månad

En snabb påminnelse en tidig måndagsnatt i sen Oktober;
Ta ett djupt andetag eller två
Du kommer ändra världen någon dag
Allt kommer bli bra
Oroa dig inte
Du klarar det här!
 

Mer skugglekar

Usch för 24-timmars virus, men yay för dagar väl spenderade med min pojkvän.

RSS 2.0