Skugglekar och en sjukdag

Blev sjuk under natten mellan tisdag och onsdag, så hela min dag igår spenderades på min bäddsoffa med min dator nära mig. Att jag var sjuk spelade egentligen inte så stor roll, jag spenderade onsdagen på samma sätt som tisdagen; med att se Arrow. Så har nu kunnat komma ifatt och sett hela första säsongen och de få avsnitt från säsong två som har kommit ut.

Den känslan när man slipper vakna halv sju imorgon

De två sista bilderna från denna fotosession.
Ledsen för att jag inte har några bilder, ledsen för att jag inte orkar ta fler, ledsen för att jag inte uppdaterar mycket; förlåt mig?

Snart

Snart lov, snart Halloween, snart ljusfestival, snart jul, snart nyår.
Är ca svin lycklig att slippa skolan snart och bara kunna chilla i en hel vecka.

Jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö, nej

Det händer mer ofta än sällan att jag drar på mig udda sockar
 
Har på senaste tiden även fått upp öronen/ögonen (eller hur uttrycket nu lyder) för svenska artister/låtar. Miss Li har alltid varit en personlig favorit, men Maggio, Hellström och Horn har nu även klättrat sig in på min telefon och Spotify spellistor.

Fortfarande stor brist

Mer självporträtt... yay *sarkastisk som ~* 
 
Har seriöst brist på bilder och idéer, slänger därför in självporträtt var och varann sekund då jag ibland bara sätter mig framför kameran och knäpper lite foton helt utan tanke bakom dem. Så förlåt om ni är trötta på att se dåligt redigerade bilder på mig. Ska försöka ta lite mer vardagsbilder snart, kanske ta med mig kameran till skolan någon dag? Eller bara in till stan om jag ska dit.

Önskerubriker?

I brist på inspiration och bilder (förutom några få självporträtt från för några dagar sedan) frågar jag nu er. Vill ni att jag ska skriva om något speciellt eller ta några speciella bilder? Bara att lämna förslag i kommentarerna.

Jag vill ha kliché Amerika och får tråkiga Sverige.

Jag vill ha väder som inte är för varmt för tjocktröjor, men inte för kallt för kjolar. Jag vill ha varm choklad med grädde. Jag vill ha fina färger på träden. Jag vill ha roliga halloween firanden. Jag vill ha underbart regn. Jag vill ha typiska lägereldar med smores och fint gitarr spelande.
 
Jag får nollgradigt och mulet pissväder. Jag får uttjatad saft. Jag får löv som faller samma dag som de fångat sin fina färg. Jag får bus-eller-godis av dåligt utklädda femåringar och konstiga blickar om jag själv klär ut mig. Jag får jobbigt spikregn. Jag får personer som inte vet vad smores är och ingen som vill göra upp en eld och tälta med mig.

I think I see some birds

Känner för att försvinna ett tag; bara pausa tiden och få återhämta mig. Idag var inte en bra dag, med vandring i skogen från 9.30 till 13.30 i spöregn dessutom. Kan i alla fall glädja mig åt att jag sitter med musik på högsta volym i mitt rum och ingen hör tack vare läget ifrån resten av min familjs rum och de ljudisolerade väggarna, och det lilla faktum att det blir sol imorgon.

Lite lätt skolstress med löv i håret och gåshud på armarna

 
Imorgon blir det teater med skolan, samt prov om Nordamerika. Onsdag kommer jag vandra hela dagen, även det med skolan. Torsdag kommer jag klara av bra antar jag, det finns bara det lilla skitproblemet att jag kommer hem först vid åtta på grund av min konfirmation. Föreläsning direkt på morgonen på Fredag, sexuella läggningar ska det pratas om. Sedan äntligen helg!
 
Som vanligt en sjukt osammanhängande bild med en lite random text-rad

På senaste tiden

1 - Jag har blivit helt förtrollad av min Vinylspelare, särskilt tre speciella skivor
2 - Pianot är det instrument jag spelat nästan musiklektion de senaste veckorna.
3 - Den tredje oktober har passerat, vilket inte bara var en Mean Girls referens utan också min och min pojkväns fyra månaders firande
4 - Jag har tittat på fina platser i mitt bostadsområde dit jag ska gå och fota på innan snön faller

Fokusera

Min paus blev längre än väntat, har dock loggat in några gånger och läst de få kommentarerna jag ändå fått. Har ett par bilder i lager men inte särskilt mycket. Kommer försöka uppdatera några gånger nästa vecka i alla fall.

RSS 2.0