Blending in

Kommer ta en liten paus från bloggandet, då jag har det väldigt stressigt att hinna med allt skolarbete, mina intressen och ändå ha tid över för att träffa och vara med folk. Hur länge jag kommer vara borta vet jag inte, troligen inte länge då jag vill dela med mig av mina foton och tankar. Vi kanske syns till nästa vecka, kanske helgen.
Men för tillfället för ni nöja er med dessa bilder från i måndags. Jag tror att detta är min första foto-serie som faktiskt har en betydelse...

Det som händer

Mådde inte särskilt bra när jag kom hem efter skolan, så jag beslöt mig för att gå ut och trösta mig själv med att knäppa lite kort. Det var omkring 8-9 grader, men jag brydde mig inte. Jag söker tröst i mina foton ibland. Löven var dock svåra att få ut ur mitt hår, men aja...

Fokus där, fokus här

Gick igenom mina bilder igår, hittade bland annat några från en fotosession med Fa som jag inte publicerat än. Är relativt stolt över hur dessa blev. Kanske skulle tagit en annan bakgrund, men för sent att ändra det nu.

Svartvitt

 
 
 
Svartvita bilder kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Absolut älskar dem. Men ibland funkar faktiskt färg bättre...

Pressa löv och blommor

När jag slutar skolan tar jag en buss hem, då jag bor cirka 2 mil utanför centrum och därmed också min skola. Och när bussen väl stannar vid min hållplats går jag ett tag på vägen innan jag svänger in på en liten grässtig/gräsmatta. Denna stig har på ena sidan en lång rad med buskar och träd, som nu har börjat tappa färgglada löv. Marken ser riktigt underbar ut där under hösttiden. Kommer gå dit någon gång och fota lite, vet dock inte på vad/vem. Men för tillfället så tog jag med mig ett löv därifrån, i den perfekta höst färgen dessutom, som jag nu pressar mellan sidorna på Fallen Ängel. Kommer troligen ta några blommor/mer löv, pressa även dem och använda till någon fotosession.

Oops...

Som ni kanske eller kanske inte vet så går jag i dans. Vissa spelar basket, andra spelar fotboll, jag dansar. Och jag övade på våran koreografi med en vän innan NO lektion. Gissa vad jag lyckas göra. Jo, knäcka hela vänstra delen av nacken. Detta hände omkring 9.15-9.30 men först vid 12 lyckades mina lärare och kompisar övertala mig att ringa hem, då jag fortfarande hade ont och just hade slutat ha yrsel. Som tur är så är det inget allvarligt, bara en sträckning eller något sådant.

Pastell rosa och skolstress

Bestämde mig igår för att blanda ut den lilla hårfärgen jag hade kvar och ta random hårslingor och färga dem. Blev rätt så nöjd med resultatet ändå, särskilt med tanke på att jag inte hade något hjälp.
Har det väldigt stressigt denna vecka eftersom jag var sjuk förra. Idag hade jag spanska läxförhör, imorgon SO prov, på onsdag engelska läxförhör och skoljoggen och sedan på fredag har jag svenska prov. Blir väldigt mycket plugga de här kommande dagarna.

Polaroid


Klagomål

Blev faktiskt hemskickad från skolan igår, för min matte lärare tyckte jag var för sjuk för att stanna kvar. Och hon kanske hade rätt. Mitt huvud pulserar och värker vid varje liten höjdförändring, min hals typ dödar mig, min mun är så otroligt torr att jag får hostattacker bara jag andas in med munnen öppen (vilket jag måste göra ofta då jag är täpp i näsan till och från) och det förvärrar självklart min hals. Har även lyckats få ögoninflammation så inte nog med att mina bihålor typ sprängs när jag böjer huvudet, nu känns det även som att mitt vänstra öga kommer poppa ut ur min skalle. Förhoppningsvis mår jag bättre till på måndag.

Halloween längtan och skolstress efter förkylning

September anses vara första höstmånaden. Och med hösten kommer även Halloween. Dock har jag inga planer för den dagen än. Kanske gör något kul med mina vänner, som en liten fest eller något liknande, eller så stannar jag bara hemma som förra året. Det här är en helgdag som får mig att riktigt önska att jag bodde i USA, eller i alla fall något land som firar Halloween på riktigt.
 
Ska tillbaka till skolan imorgon, eftersom min feber har helt försvunnit nu. Kommer ha så otroligt mycket att göra. Jag skulle egentligen ha ett SO prov idag, sedan imorgon har jag ett läxförhör i Engelska plus en matteläxa som måste lämnas in på Torsdag, och sedan på Fredag har jag läxförhör i Spanska. And guess what; jag glömde ta mig med en enda nödvändig bok hem från skolan innan helgen. Så jag kommer typ inte hinna något annat imorgon än att plugga stenhårt.

Sick days

Blev riktigt sjuk i lördags. Hög feber, hosta, huvudvärk, ont i halsen, värk i hela kroppen och huden. Har inte orkat ta för mig något, så har bara legat i sängen och sett film och tv-serier, det är även därför jag inte har bloggat något.

Hide

Jag hade en fin liten vision av hur detta fotografi skulle bli, men tyvärr funkade det inte så bra. Dock är jag relativt nöjd med det här resultatet.

Marknad

 
Av en slump så upptäckte jag och några vänner att det var marknad i stan igen. Det enda som fanns var mat och bakelser från de största/mest välkända Europeiska länderna, och även afrikanska smycken. Det roligaste var att absolut ingen snackade svenska så man gick runt och pratade engelska med alla som försökte sälja på en grejer.
Köpte ett armband av en otroligt schysst och asgrym afrikansk snubbe, halsbandet köpte jag dock från någon annan som inte sa något förutom "thank you" när jag gav honom pengarna. Köpte även Brittisk fudge från en väldigt artig britt och en Diet Coke från Ica. But they're long gone

Planer för hösten

Hoppa i lövhögar
Skutta
Kramas mycket
Skratta och le ofta
Vara lycklig

Nope.

Har två läxförhör i veckan. Engelska på onsdag och Spanska på fredag. Jag orkar inte. Vill bara pausa tiden i någon vecka och samla mig. Sedan kan tiden fortsätta som att inget hänt. Jag vill bara vara mer beredd och orka med allt.
 
1 dag, 8 dagar, 11 dagar och 40 dagar
3 månader <3, Total Drama All Stars, Teen Beach Movie och The Walking Dead säsong 4

Light for a change


RSS 2.0