Halloween längtan och skolstress efter förkylning

September anses vara första höstmånaden. Och med hösten kommer även Halloween. Dock har jag inga planer för den dagen än. Kanske gör något kul med mina vänner, som en liten fest eller något liknande, eller så stannar jag bara hemma som förra året. Det här är en helgdag som får mig att riktigt önska att jag bodde i USA, eller i alla fall något land som firar Halloween på riktigt.
 
Ska tillbaka till skolan imorgon, eftersom min feber har helt försvunnit nu. Kommer ha så otroligt mycket att göra. Jag skulle egentligen ha ett SO prov idag, sedan imorgon har jag ett läxförhör i Engelska plus en matteläxa som måste lämnas in på Torsdag, och sedan på Fredag har jag läxförhör i Spanska. And guess what; jag glömde ta mig med en enda nödvändig bok hem från skolan innan helgen. Så jag kommer typ inte hinna något annat imorgon än att plugga stenhårt.

Felicia

Åh, halloween... Jag önskar också att vi gjorde ett riktigt firande av det, med dekorationer och maskerader! Jag var faktiskt på en halloweenfest med utklädnad förra året och det var sjukt kul, jag hoppas att det blir något liknande i år också! :D

2013-09-10 @ 20:58
Länk: http://bunnys.blogg.se/
Pouline

sv: tack! jag liksom kastade upp det med händerna haha! love xx

2013-09-14 @ 01:33
Länk: http://poulines.se
Kathleen Ramos

Vilken häftig bild! Hur har din dag varit hittills? :)

2013-09-16 @ 19:48
Länk: http://kathleen.blogg.se
Josefine Anerland

Vilken fin bild!
Älskar bokeh-effekten!

2013-09-17 @ 12:48
Länk: http://josefineanerland.blogg.se/
Elin (Fotoblogg)

Snygg bild, redigeringen var sjukt snygg! :)

2013-09-20 @ 13:51
Länk: http://eli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0