Weak

Har nu just haft min sista lektion innan sportlovet. Väntar på att några vänner (bland annat min pojkvän) ska sluta och sedan ska vi dra till Pontusbadet. Börjar sportlovet på ett bra och efterlängtat sätt.

Ny design

Har nu bytt design som ni ser (om inte tryck F5 och den borde komma upp). Är nöjd med resultatet. Har även uppdaterat "Om Mig" sidan och funderar på att förfina informationen om min kamerutrustning. Och istället för kategorin "allmänt" så heter den nu "tankar".

I trappen filosoferar jag

Några gamla bilder från i somras (har jag för mig) då jag sov över hos Fa och vi bestämde oss för att ha en liten fotosession. Hennes hus har verkligen den mest perfekta miljön och utseendet någonsin. Deras "källare" är helt underbar; alla färger, material, allt.
Jag brukar själv sitta i/vid min patetiska ursäkt till trapp (upp till mitt sovloft) och bara tänka. Har förövrigt sportlov om två skoldagar och två helgdagar, ska bli så skönt att få sova ut (och förhoppningsvis träffa Love mycket) och bara ta det lugnt i en vecka - andas.

Stränder

Längtar tills värmen slår in och snön smälter bort. Jag längtar tills det är okej att gå med bara ben och strunta i skor. Längtar tills sommaren är här och jag kan fotografera på stränder men undvika själva bad-delen. Jag har en jättefin porträtt vision som innefattar hav och sand, vind och långt hår men all snö och is gör det för stunden omöjligt.

The truth has been spoken

 

En sommarbild som glömdes bort

Hade igår en tre timmars lång lunch då en lektion blev inställd och fick sluta tidigare från den innan på grund av prov. Gick då istället och köpte en snabb lunch på Coop (skolans lunch är för det mesta inte god) och handlade efteråt två plagg på Gina Tricot.
Har nu på kvällen firat att jag varken har några prov eller läxförhör förrän efter sportlovet med varm choklad och senaste avsnittet av The Walking Dead. Är lite efter då avsnittet egentligen gick att se redan i måndags, men bättre sent än aldrig.

Hide

 
Har under dagen suttit och kodat en ny design, men har sedan tidigare redan en klar. Så om/när jag ska byta vet jag inte till vilken. Men väljer nog troligen den från idag då den är stilrenare och det är mer vad jag vill ha; fokus på bilder och sådant.

14 Februari 2014

 
Själv så spenderade jag Alla Hjärtans dag med Love (jao, min pojkvän nämns från och med nu vid namn till och från) och hade en riktigt underbar dag. Vi såg på film, åt massa onyttigt och bara njöt av varandras sällskap.
Förutom det så har jag även haft en lätt dag i skolan då jag nailade Spanska läxförhöret och Svenska provet (hoppas och tror jag), slapp göra nästan något på Kemin och fick även A på en engelsk filmrecension.

Cold and retro #3

Surprise surprise; mer självporträtt (dock dem sista från denna photoshoot)
 
Proppade Tacos, tårta och chips igår kväll hos Evve och även tårta och kakor idag då min faster fyller år. Imorgon blir det att fira syrran och då även käka ännu mer tårta. Har tråk-skidor på idrotten imorgon, men det ska i alla fall bli skönt att få det överstökat. Har dåliga minnen från förra året då jag blev halvt utskrattad och även särbehandlad för att jag åkte så sakta - har typ aldrig åkt längdskidor då ingen i min familj har ens minsta intresse av detta, så min hastighet och teknik är inte bra alls.

Outtake

Knäppte några snabba självporträtt igår kväll - surprise liksom. Smetade på svart läppstift (som egentligen bara är eyeliner och läppglans) och målade mina ögon vad jag för stunden tyckte passade. Vet inte ens om jag kommer publicera bilderna; blir så uttjatat med bilder på mig över hela bloggen. Blev dock relativt stolt över denna så den får stanna uppe.
Ska för omväxlingens skull till Evve om trettio minuter och fira att hon fyllde femton år för två veckor sedan. Bara synd att jag inte tänkte på att ladda kamerans batteri från igår, så det blir hursomhelst inga nya bilder.

Dirt


Solljus

Solen dyker sällan upp på vintern där jag bor, men när den väl gör det så är det så fint! Snön glittrar (vilket ibland kan backfire:a och halvt blända en vart man än tittar), graderna stiger en aning och ljuset till bilder är helt underbart. Hösten och vintern är nog mina två favorit årstider att fotografera med solljus.

Cold and retro #2


Modell-brist

Knästrumpor och kjol >
 
Fotade just lite, bara några snabba bilder som jag troligen redigerar imorgon. Känner att det har blivit väldigt mycket självporträtt på senaste tiden; ska nog snart antingen gå ut och ta naturbilder eller ta kontakt med någon och fråga om de vill leka modell för ett litet tag.

RSS 2.0