Recap 2013

Januari
Månaden då jag använde mycket arkivbilder och gjorde även en YouTube video (funderar på att försöka komma igång med det igen).
 
Februari
Hade en fin fotosession med Evve och Marie, där en kniv, fakeblod och rep var inblandade. Evve fyllde äve 14 år och hade en liten fest (vilket hon aldrig brukar)
 
Mars
Fick ett annorlunda påskägg och gjorde även en ny bloggdesign. Hade också mitt första (och än så länge ända) länkbyte och gjorde dessutom ännu en YouTube video.
 
April
Månaden då jag och Fa hade en fotosession (även månaden då jag och hon blev bättre vänner) och då jag förföljde en katt.
 
Maj
Månaden då jag klippte håret, skaffade linser och fascinerades av elden sista dagen. Stack även ifrån civilisationen och satt på en sten ute i skogen i en timme under den dagen.
 
Juni
Jag skaffade ännu en ny bloggdesign, fotade supermånen och sprang dessutom ut i spöregn för att plocka blommor. Firade även min födelsedag (vilket egentligen är i Juli) med mina vänner. Detta var även månaden då jag och min underbara pojkvän blev ett par, men skrev aldrig om det för någon anledning, och jag började skjuta pilbåge.
 
Juli
Jag var på Luleås årliga festival (som tidigare hetat Luleåkalaset, men som nu bytt namn till Hamnfestivalen) och fyllde även fjorton år.
 
Augusti
Fotograferade många mörka bilder och lade ut dem tillsammans med dikter. Skrev även för första gången om min pojkvän och rabblade upp vad som försigår i mitt huvud.
 
September
Månaden då jag hade nedräkningar och förhoppningar, gjorde upp planer för hösten, halvt färgade håret och gjorde fotosessioner med mig själv som faktiskt har betydelse.
 
Oktober
Längtade mycket denna månad; halloween, ännu en festival och höstlov. Hade dagar då jag var sjukt glad bara av tanken på lovet. Slutade bry mig om att hitta matchande sockar, så började bara ta på mig de som jag fick tag på först. Fick även en väldigt stor förtjusning i vinylspelare då jag faktiskt fick en i mitt rum.
 
November
Publicerade peppande ord (som jag hade skrivit i Oktober egentligen), gjorde ett bildprojekt, redigerade en skyline-siluett och uppdaterade inte mycket (ledsen för det) i brist på tid, ork och bilder. Lärde mig även knyta dubbelåttor (till när man klättrar).
 
December
Firade ett halvår med älsklingen och uppdaterade väldigt lite. Firade självklart julafton, fotade lite uppe på mitt sovloft och julpyntade även mitt rum.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0