Mallis Haul

Vänster: Ett par urgulliga, prickiga hängeslbyxor/-shorts som jag faktiskt köpte enabrt för att jag behövde bättre shorts till denna resa då alla mina andra är för stora.
Höger: Ett par svarta byxor som sitter hur löst som helst och är i ett underbart tyg som är sjukt tunnt och andas mycket, passar riktigt bra till sommaren även fast de är långa.
 
 
Den gulliga tröjan jag hittade på marknaden som sitter relativt löst, gjord i ett annorlunda tyg men är väldigt sval. Ber även om ursäkt för konstig min men det var egentligen inte menigen att mitt ansikte skulle komma med och jag orkade helt enkelt inte beskära bilden.
 
 
Vänster: Enkel och svart tröja med vita detaljer från Vero Moda, sitter skönt men är aningen svår att få av sig då tyger inte ger med sig över huvud taget.
Höger: Min nya favorittröja (då min underbara, oversize Superman tröja fick svart henna på sig) med ett enkelt tryck av Batman loggan på, hemskt skön då den egentligen är gjord för män.
 
Vänster uppe: Homemade hårband från en gullig butik nära hotellet som sålde smycken och mobilskal.
Höger uppe: Äkta Majorica pärlörhängen, köpta i souvernir butiken vid Cuevas Del Drach.
Vänster nere: Make-up pensel set helt enkelt, har inte hunnit använda alla än men de jag har är riktigt bra och sköna mot huden.
Vänster nere: Nio läppstift i olika röda/lila nyanser från Revlon, alla är helt underbara.
 
 
Ett hemskt coolt mobilskal från samma butik som hårbandet. Den är inspirerad av Resident Evil och har två korthållare/-fickor på insidan.
 
 
Stora bilden: En smart kalender som kan användas året runt alla år, de svarta rutorna är magneter och själva kalendern är plåt.
Lilla bilden: Hennan jag skaffade som, tyvärr, hamnade på den vita tröjan.
 
 
Nya favoritväskan med en cool uggla på, perfekt för nästan allting; kameran passar i den och den funkar även som en mindre skolväska.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0