Helgens äventyr

 
 
 
 
Det är fredag och jag tog bussen ned till Skellefteå tillsammans med Evve för att hälsa på mina morföräldrar samt rymma från minnen och dåliga känslor. Vi fick lägenheten för oss själva efter middagen då de äldre drog iväg på en hockeymatch och vi åt chips och ostbågar och chillade framför teven.
Det är lördag och denna dag är dedekerad till shopping; staden erbjuder inte ett så särskilt stort utbud men jag lyckas få med mig hem lite smycken och sminkprodukter. Vi trippade längst nostalgins gator och spelade det gamla barnspelet Istiden efter hemkomsten från centrum. Vid sjutiden blev det en snabb sväng till Konsum för inköp av godis och läsk.
Söndagen är kommen, dagen för hemresan; helgen gick alldeles för fort samtidigt som förfärligt långsamt, saknar det redan. Men snart är det höstlov och då kanske jag kan få bo hos någon släkting i en mysig lägenhet i en stad som inte är min egen.
 
Vill även tacka för alla fina kommentarer jag fått de senaste veckorna, inte bara dem i det förra inlägget om uppbrottet mellan mig och han som nu är mitt ex, men även dem i tidigare inlägg om hur fina mina bilder, redigeringar och hår är. Ni ska veta att jag uppskattar varenda en

Anneli

härligt helg, hörrudu du =)

2014-10-01 @ 06:50
MATILDA

Men åh så mycket fint och gott!! :D Mums! Ha en grym söndag, kram!

2014-10-05 @ 16:02
Länk: http://matildays.se
Nora Cederin

Låter härligt! Hoppas du får en fin vecka! Kram

2014-10-05 @ 22:45
Länk: http://noracederins.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Snygga ringar! :)

2014-10-06 @ 10:10
Länk: http://spontan.blogg.se
ami

Åh du är också västerbottning, eller jag har bott i skellefteå ett år för jag pluggade där men hänger mer i inlandet nu med min sambo ;)

2014-10-06 @ 13:55
Länk: http://twofaced.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0